Holka u plotny radí: Krupicová kaše ve stylu borůvkového koláče s drobenkou chutná skvěle a voní máslem a ovocem
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku
Hodnocení 2× Jak se dělá houbový kuba? Bezmasý a sytý chod se tradičně připravoval na Štědrý den
18 foto Mezi nejnechutnějšími jídly světa se umístila i česká rybí polévka. Ovšem na páchnoucího žraloka nebo nudle s karamelem nemá
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína
Hodnocení 8× Pokud neholdujete kroupám, můžete vánočního kubu uvařit i z jiných obilovin. Poradíme ty nejvhodnější
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
17 foto Markéta Tomášková z pořadu Peče celá země zvládá každý rok připravit dvacet druhů cukroví. U nás to jinak nejde, říká
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Maďarská delikatesa: Dršťky na paprice voní slaninou a chutnají jako vylepšený guláš. Po tomhle jídle se jen zapráší!