Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Rychlé jogurtové mini langoše bez kynutí: Do půl hodiny máte připravenou večeři, kterou zvládne i úplný začátečník
Jogurtové mini langoše jsou hotové do 30 minut: Měkoučká dobrota nemusí kynout a chutná naprosto božsky
6 foto Hodnocení 54× Jak udělat závin z jogurtového těsta? Je bleskurychle hotový a nesmírně lahodný
24 foto Snadný závin z jogurtového těsta podle Josefa Maršálka: S pudinkovým krémem a borůvkami chutná fantasticky
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké
Jednoduchý dvoubarevný zebra koláč po rozkrojení zaujme vzhledem i chutí. Z jogurtového těsta je navíc krásně vláčný
Video Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
6 foto Hodnocení 123× Jak připravit tvarohové či jogurtové koblížky. Chutnají báječně i bez kynutí
Srpen na zahradě: Kromě sklizně úrody a boji se škůdci a plísněmi lze sázet saláty, ředkvičky, červenou řepu a další podzimní zeleninu
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků