Josta - články, postupy a rady
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Jáhly s dýní a žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Fazole s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí žaludky na žampionech
Přidáno před 10 hodinami
Dýňové kari s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Žitnopšeničný chleba s psylliem a ořechy
Přidáno před 18 hodinami
Pečená zelenina s krutonky a falešným „balkánským sýrem”
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Knedlík jedině z ubrousku: Uvařte si slavný Pálffyho knedlík podle receptu od „Sandtnerky“
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost