Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,43 g |
Tuky | 38,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 474 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,06 g |
Sacharidy | 18,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smíchat dohromady a natřít na plátky veky. Pečeme v troubě na plechu vyloženým pečícím papírem asi 20 minut.
Zveřejněno 22. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W70W
Moje poznámka
Jogurtové topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W70W
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 13 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 6 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 6 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 7 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 8 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 9 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 12 hodinami
Tématické fráze:
zdravé topinky,
topinky recepty,
zdravé topinky recept,
topinka zdravě,
apetit boršč,
jogurtove recepty,
topinky,
veka s bílým jogurtem,
recepty na topinky,
recept na topinky,
boršč apetit,
jogurtové cukroví,
zdravé jogurtové cukroví,
topinky a zdraví,
jsou topinky zdravé,
jogurtová omáčka na topinky,
zdravé topinky k večeři recept,
jogurtové,
časopis apetit boršč,
časopis apetit vepřová plec
Suroviny:
veka,
jogurt bílý,
sýr nastrouhaný,
šunka,
vejce
Komentáře (7)