Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
4 foto Hodnocení 4× Řebříček obecný a jeho využití na zahradě. Tuto bylinu oceníme při kompostování
7 foto Hodnocení 33× Co potřebuje rebarbora, aby přinesla bohatou úrodu? Jak se o ni postarat na jaře
15 foto Hodnocení 4× Hnojení na zahradě: Každá zelenina má jiné nároky a hnojit se dá různými způsoby
6 foto Hodnocení 10× Jak připravit záhony před setím a sázením zeleniny. 7 tipů pro dobrou úrodu
Hodnocení 8× 7 pravidel podzimního rytí: Připravíme záhony na novou sezónu a krásně se zahřejeme
Hodnocení 39× 7 častých chyb při kompostování: Na co si dát pozor, aby se kvalitní kompost podařil
Mýty a fakta: Pomáhají rostlinám mléko, kávová sedlina, skořápky či popel z cigaret? Pozor na chyby, které mohou škodit
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
Dnes je Světový den wellness: Co jedí horolezkyně, cvičitelka aerobiku a instruktorka jógy, aby se cítily dobře?