Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 694 kJ / 3 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,64 g |
Tuky | 119,19 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 564,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všetky prísady na cesto dobre vymiesime. Cesto vyvaľkáme a vykrajujeme vykrajovačkou kométy. Uložíme na plech a upečieme doružova.
Krok 2: Po vychladnutí lekvárom zlepujeme vždy po dve kométy.
Krok 3: Na polevu miešame cukor, bielok a pár kvapiek farby, pomaly pridávame vriacu vodu a vymiešame dohusta. Zlepené kométy potierame plevou a hneď prilepíme hviezdičku. Necháme polevu zaschnúť.
Zveřejněno 5. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Komety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0NV5
Moje poznámka
Komety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0NV5
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 1 hodinou
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 39 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 52 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 1 hodinou
Francouzské brambory
Lucek před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 1 hodinou
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 3 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 3 hodinami
Tématické fráze:
masarykovo cukroví,
marokánky recept,
kokosky z bílků měkké,
vánoční komety recept
Suroviny:
vejce,
máslo,
cukr moučkový,
mouka hladká,
cukr moučkový,
bílek,
voda,
džem rybízová,
Komentáře (5)
Bibinka: Farba môže byť samozrejme podľa svojho. Žltá bude pekná.