Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Video Hodnocení 6× Jak na domácí salko? Levnou a dobrou variantu můžete připravit podle videoreceptu
7 foto Hodnocení 8× Zkaramelizované Salko: Vytvořte tuto žádanou surovinu doma, podle jednoduchého návodu
9 foto Hitem TikToku je vietnamská káva s osolenou šlehačkou a kondenzovaným mlékem: Chutná fantasticky
8 foto Hodnocení 49× Vánoční cukroví ze Salka: Inspirujte se naším výběrem z nejoblíbenějších receptů
7 foto Hodnocení 40× Jak z klasického salka udělat karamelové? Do přípravy se raději pusťte den předem
Video Hodnocení 32× Jak udělat domácí salko? Vynikající slazené mléko získáte pouze ze tří surovin
Domácí slazené mléko – salko: Chutná lépe než to z konzervy, je mnohem levnější a stačí jen tři suroviny
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
5 foto Hodnocení 22× Rafaello, oblíbené nepečené cukroví: Poradíme několik tipů, jak je zdokonalit
V akci: Vánoce za hubičku? Majonéza, vejce, olej, Salko či okurky jsou teď k mání za výrazně nižší ceny
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná
Deset tipů na ten nejlepší dýňový koláč: Těsto je dobré předpéct, náplň bude chutnější a jemnější, když se odleží v lednici
11 foto Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Letní koláč z okurkového těsta s citronem nadchne překvapivou vláčností a svěžestí i jemnou citrusovou vůní šlehačkové pěny
Hodnocení 42× Milujete Salko od dětství až do dnešních dnů? Z kondenzovaného mléka lze vytvořit celé spektrum cukroví, dokonce i vánoční likér
Domácí vánoční Salko: Je skvělé jako základ likérů, uplatní se do krémů i pro výrobu fantastických Rafaello kuliček
Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření
Retro okénko: Knemix aneb směs na knedlíky v prášku stála 3,60 Kč a připravit se z ní daly třeba i sladké smaženky