Jak na vynikající smaženou vídeňskou cibulku k roštěné či ke guláši? Podle receptu Romana Pauluse bude dokonale křupavá
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka
Domácí Big Mac i s tajemnou omáčkou máte připravený za chvilku: Chutná lépe než ve fastfoodu a přípravu zvládne každý
7 foto Hodnocení 7× Jak se vaří polévka z kuřecích hřbetů? Kosti vaříme pomalu, aby byl vývar silný
5 foto Hodnocení 14× Jak odstranit kosti z kapřího filetu? Naučíme vás účinnou techniku krok za krokem
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
6 foto Hodnocení 1× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
6 foto Hodnocení 82× Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech
Hodnocení 19× Jak si poradit, aby byl vývar čirý? Upečte kosti, sbírejte pěnu a ve vývaru rozšlehejte bílek
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Žvýkačka je tu od starověku. Dnes si ji můžete snadno koupit, anebo vyrobit doma podle našeho receptu
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil