Jak na skvělou karamelizovanou cibuli: Levná delikatesa parádně ochutí maso i obyčejnou topinku, příprava je snadná
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
26 foto Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
55 foto Národní kolo kuchařské „olympiády“ Bocuse d'Or má svého vítěze. V bouřící „hokejové“ atmosféře vyhrál Dominik Unčovský
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert
Video Hodnocení 69× Špikování králíka a jiného masa je snadné a rychlé. Video vám ukáže správný postup
11 foto Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 30× Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
20 foto Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Hodnocení 42× Králík je vyhledávanou pochoutkou. Jak jej naporcovat a v jakých receptech nejlépe využít
Hodnocení 140× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Kalendář vánočního pečení: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy péct linecké a rohlíčky, aby bylo cukroví nejlepší
Jak správně vyklopit bábovku? Využijte osvědčené fígle, aby se bábovka nepřilepila na formu a vypadala lákavě
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Bibinka 35 min