I na pražském letišti je možné se najíst poměrně levně. Lákadlem je místní jídelna, fastfoody i plzeňská restaurace
Retro ledová káva slaví návrat: Jak chutnalo letní osvěžení před desítkami let a proč stojí za to ochutnat ho i dnes
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert
Video Hodnocení 67× Špikování králíka a jiného masa je snadné a rychlé. Video vám ukáže správný postup
11 foto Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 30× Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
20 foto Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Hodnocení 42× Králík je vyhledávanou pochoutkou. Jak jej naporcovat a v jakých receptech nejlépe využít
Hodnocení 138× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Zázvorový sirup místo tabletek: Pár kapek do vody jako účinná prevence, v čaji zase zahřeje a pomůže při nachlazení i viróze
Žloutkové cukroví se dá udělat jen ze dvou ingrediencí. Navíc je úžasně křehké a doslova se vám rozplyne na jazyku