Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Králík nadivoko se smetanovou omáčkou: Divoké koření mu dodá šmrnc, hotový je do hodiny a příprava je neuvěřitelně snadná
26 foto Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
55 foto Národní kolo kuchařské „olympiády“ Bocuse d'Or má svého vítěze. V bouřící „hokejové“ atmosféře vyhrál Dominik Unčovský
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert
Video Hodnocení 73× Špikování králíka a jiného masa je snadné a rychlé. Video vám ukáže správný postup
11 foto Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Video Hodnocení 115× Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
7 foto Hodnocení 34× Špikování králíka před pečením zajistí, aby měl šťavnaté a chutné maso. Poradíme, jak na to
20 foto Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Hodnocení 43× Králík je vyhledávanou pochoutkou. Jak jej naporcovat a v jakých receptech nejlépe využít
Hodnocení 147× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem
Jak na nakládaný hermelín? Aby se sýr nezkazil, je potřeba správně zacházet se sklenicí, s kořením i s olejem