Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Hodnocení 218× Jak připravit marinádu na vepřové maso? Voní kari kořením a je skvělá na krkovičku
4 foto Hodnocení 236× Jak připravit vepřovou krkovici v troubě? V lehce pikantní marinádě je neodolatelná
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Hodnocení 60× 7 oblíbených rychlých jídel: Tipy na jednoduché pokrmy, které zvládnou i začátečníci
Vláčná a voňavá žemlovka z mazance je hotová raz dva a je plná šťavnatých rozinek i sladkých jablíček
Retro okénko: Jemné kuřecí rizoto se žampiony bývalo hitem socialistických jídelen. S hráškem a sýrem skvěle funguje dodnes