Krkovický pršut
Připravit krkovici na způsob pršutu není nic složitého. Stačí ji pouze zasypat solí, uzavřít v krabičce, vyčkat pár dní a skvělou chuťovku, která se hodí k pivu či vínu, máte hotovou.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Moje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 37 minutami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 58 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 4 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl
Komentáře (1)