Krkovický pršut
Připravit krkovici na způsob pršutu není nic složitého. Stačí ji pouze zasypat solí, uzavřít v krabičce, vyčkat pár dní a skvělou chuťovku, která se hodí k pivu či vínu, máte hotovou.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Moje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 23 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
LukyRi před 9 minutami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 1 hodinou
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 1 hodinou
Pečená mrkev
Lucie1001 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 2 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 2 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 2 hodinami
Krůtí na paprice
Bushmann před 3 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl
Komentáře (1)