Krkovický pršut
Připravit krkovici na způsob pršutu není nic složitého. Stačí ji pouze zasypat solí, uzavřít v krabičce, vyčkat pár dní a skvělou chuťovku, která se hodí k pivu či vínu, máte hotovou.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Moje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 7 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 19 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 9 minutami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 minutami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 1 hodinou
Cibulová polévka
drutek73 před 1 hodinou
Jemná banánová bábovka
Borinka před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 2 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 4 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl
Komentáře (1)