Krkovický pršut
Připravit krkovici na způsob pršutu není nic složitého. Stačí ji pouze zasypat solí, uzavřít v krabičce, vyčkat pár dní a skvělou chuťovku, která se hodí k pivu či vínu, máte hotovou.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Moje poznámka
Krkovický pršut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28Rn
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 10 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 16 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 28 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 32 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 42 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 45 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.