Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař
48 foto Dovolená v Maďarsku 2023: Ceny potravin jsou srovnatelné, ale třeba kilo kuřete koupíte za 108 korun. V restauracích nabízí větší porce
Hodnocení 281× Časté chyby při přípravě langošů: Stačí dodržet jednoduchá pravidla při zadělávání a smažení těsta
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Hodnocení 18× 7 receptů na smažené placky: Pochutnejte si na bramborácích nebo připravte cibuláčky či zelníky
Domácí langoše jako ze stánku? Díky kynutému těstu s jogurtem skoro nepoznáte rozdíl od maďarského originálu
9 foto Hodnocení 120× Jak připravit langoše? Máme pro vás recept na jednoduché kynuté těsto, langoše jsou z něho méně mastné
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná
11 foto Slané pečení podle cukráře Josefa Maršálka: Pizza langoš zavoní romadurem i bazalkou a uchvátí vláčným těstem
Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat
12 foto Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Hodnocení 221× Jak připravit výborné domácí langoše. Základem je kynuté těsto podle osvědčených receptů
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky