Jak udělat langoš s kečupem a sýrem podle videonávodu
Připravit si doma kynutý langoš vonící česnekem, potřený kečupem a posypaný strouhaným sýrem není nic složitého. Zkuste to podle videonávodu a vraťte se díky nezaměnitelné vůni langošů do dětství, kdy jsme langoše milovali snad úplně všichni.
Langoše jsou kynuté placky maďarského původu, které se postupně dostaly až k nám. A buďme rádi, toto snadné a kalorické občerstvení zpříjemnilo dětství mnoha z nás. Takový langoš konzumovaný na dece na koupališti, to je skutečná nostalgie...
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit langoše
S videonávodem a receptem a výčtem surovin potřebných na langoše to jistě hravě zvládnete.
- Do sklenice dáme mléko, droždí a cukr a zamícháním vytvoříme kvásek.
- Do mísy od robota dáme ostatní suroviny (vždy podle konkrétního předpisu), přidáme kvásek a necháme robota pracovat za nás. Vzniklé těsto by mělo být krásně vláčné.
- Těsto necháme vykynout pod utěrkou a poté ho rozdělíme na díly.
- Z každého dílu vytvarujeme placku, kterou osmažíme dozlatova z obou stran na oleji.
- Hotové langoše potřeme kečupem a bohatě posypeme sýrem. Milovníkům česneku netřeba připomínat, co je ještě možné doplnit.
Dobrou chuť a moc se nezamastěte.
Komentáře
11. 3. 2024 12:20
8. 3. 2024 15:32
Takhle je to zcela zbytečné video, škoda.