Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Pistáciové low carb hvězdičky podle cukrářky Hanky z Poděbrad vás dostanou svou křehkostí, chutí i barvou
Makový low carb koláč podle cukrářky Hanky: Díky marmeládě a tvarohu je šťavnatý a nepřiberete po něm ani deko
18 foto Low carb cuketové brownies od Hanky z Poděbrad: Oblíbený čokoládový moučník je krásně vlačný a nepřidá vám ani deko
18 foto Low carb jahodová bublanina podle Hanky z Poděbrad chutná jako od babičky, ale nepřiberete po ní ani deko
Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
18 foto Low carb perníková srdíčka podle Hanky z Poděbrad: Vynikající valentýnská sladkost je plná čokolády a báječně voní
Low carb kakaové sušenky podle Hanky z Poděbrad. Máme recept na dokonalé vánoční cukroví, po kterém nepřiberete
18 foto Díky low carb dietě zhubla 40 kilo a postavila na tom své podnikání. Teď Hanka z Poděbrad peče skvělé „dietní“ dorty
10 foto Hodnocení 13× Low carb dezerty: Moučníky bez mouky a bez cukru jsou chutné a zdravé zároveň
8 foto Hodnocení 10× Nízkosacharidová strava: Jezme zdravé potraviny, které nasytí a pomohou nám s váhou
9 foto Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Sušené sýry jako chuťovka pro gurmány. Jednoduchou verzi v podobě „popcornu“ si snadno uděláte i doma
Přehled nízkosacharidových diet: S keto dietou se hubne rychle v oblasti břicha, s paleo stravou se vyhneme "chemii"
Jak hubnou slavní: Ilona Csáková, Laďka Něrgešová i Jan Punčochář sází na přerušovaný půst, ale každý po svém...
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami