Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý
Strouhaný jablečný koláč je krásně vláčný a má výbornou voňavou náplň. Křehké těsto nechte vychladit a pracujte s ním rychle
Hanka Kynychová radí ženám, jak hubnout po padesátce: Dodržujte pravidlo šest plus jedna a hýčkejte se, říká cvičitelka
Náš život s celiakií: Bezlepkové Vánoce s Áňou aneb Jak jsem pekla perníčky a jak jsem objevila recept na super bagetu
6 foto Náš život s celiakií: Vietnamský salát bun bo nam bo podle kuchaře Šona naší Áně chutná, recept je snadný
Náš život s celiakií: Bezlepkové perníčky, nepovedená vosí hnízda a záchrana v podobě low carb cukroví
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
Náš život s celiakií: Sladký dýňový chlebíček chutná u nás doma všem. Ani nepoznáte, že je bezlepkový
Náš život s celiakií: Bezlepkový chléb děláme už jedině podle Josefa Maršálka. Naše Áňa jiný ani nechce
8 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros pro Áňu. Snadno se dělají a skvěle chutnají s čokoládovým krémem
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Náš život s celiakií: Bezlepkový tažený závin je Ánin oblíbený moučník. Z rýžovo-pohankového těsta chutná skvěle
Náš život s celiakií: Svačinky do školy. S bezlepkovým chlebem neuspěju, nejvíc u nás vedou sladkosti a nakrájená zelenina
Náš život s celiakií: Recept na náš rodinný cuketový perník bez lepku si oblíbili všichni, Áňa ho přímo zbožňuje
7 foto Náš život s celiakií: Jak jsme hledali nejlepší chleba pro Áňu: Nejradši má ten, který připomíná klasickou šumavu
Náš život s celiakií: Vynikající tvarohové syrniki pro Áňu. S jahodovou marmeládou je naprosto zbožňuje
13 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros ve Valencii aneb Jak se se žije bezlepkáři ve Španělsku
Náš život s celiakií: Bezlepková pizza pro Áňu aneb Po pár neúspěšných pokusech jsem nakonec zvládla i tu domácí
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením