Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
9 foto Hodnocení 7× Na jakou teplotu péct pracny? Ořechové těsto při pečení ve formičkách hlídejte
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
11 foto Hodnocení 27× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
11 foto Hodnocení 28× Jakou mouku použít na pracny? Tradiční recepty obsahují hned dva typy mouky
6 foto Hodnocení 16× Jak připravit formičky na pracny? Nové je třeba uvést do provozu a o staré pečovat
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Hodnocení 42× O plechové formičky na cukroví musíme pečovat, aby nám sloužily dlouho a bez problémů. Poradíme, jak se o ně starat
Hodnocení 151× Voňavé pracny nesmí na vánočním stole chybět. Kdy je upéct, aby se správně rozležely?