Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
7 foto Hodnocení 1× Silikonové formy jsou převratnou novinkou. Jaké jsou výhody a nevýhody silikonu?
6 foto Hodnocení 18× Jak nabrousit nože a udržet je ostré co nejdéle? Rady a tipy nejen pro začátečníky
7 foto Hodnocení 144× Kolik sklenic je potřeba k zavaření 10 kg okurek? Záleží nejen na jejich plnění
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Hodnocení 12× Jak narovnat dřevěné prkénko. Jednoduchá rada nám ho pomůže uvést do původního stavu
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní
4 foto Rebarbora nesmí chybět na vaší zahradě ani na balkóně. Pěstování je snadné a podle našeho návodu je zvládne i začátečník
Sedm nejlepších receptů na snadné jednohubky: Osvěžující šťavnaté z manga, výrazné lososové nebo hermelínové s ořechy