Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
7 foto Hodnocení 1× Silikonové formy jsou převratnou novinkou. Jaké jsou výhody a nevýhody silikonu?
6 foto Hodnocení 16× Jak nabrousit nože a udržet je ostré co nejdéle? Rady a tipy nejen pro začátečníky
7 foto Hodnocení 131× Kolik sklenic je potřeba k zavaření 10 kg okurek? Záleží nejen na jejich plnění
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Hodnocení 11× Jak narovnat dřevěné prkénko. Jednoduchá rada nám ho pomůže uvést do původního stavu
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní
Skořápky z velikonočních vajíček nevyhazujte! Vyčistíte s nimi vázu, hrnec i utěrky a ještě poslouží jako hnojivo
Domácí pekárna zvládne upéct chleba i mazance a taky zavaří džem. Jak ji vybrat a kolik vás to bude stát?
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta upečete taštičky s marmeládou, štrůdl i kremrole. Postup je snadný, chuť božská