Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
6 foto Hodnocení 11× Ovarová polévka z jitrnice: Připravte si zabíjačkovou pochoutku bez zabíjačky
4 foto Hodnocení 20× Ovarová polévka má mnoho variant, proto si ji každý může uvařit podle své chuti
5 foto Hodnocení 106× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Ovar jako ze zabijačky: Snadno jej uvaříte i doma v paneláku. Výbornou chuť zajistí správné koření, skvělou přílohou je vejmrda
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky
Hodnocení 61× Jako silvestrovské pohoštění můžete připravit ovar. Jeho výhodou je, že to zvládnete i v panelákovém bytě
Tradiční zabijačka má svůj řád a pravidla: Krev má míchat benjaminek rodiny a mozeček připadne jako odměna mistru řezníkovi
Hodnocení 102× Není nad domácí zabijačku. Jaké dobroty z vepřového masa a vnitřností si můžete připravit v bytových podmínkách?
7 nejlepších krémů do vánočního cukroví: Jemný máslový, snadný karamelový nebo luxusní čokoládový krém zvládne každý
Kalendář vánočního pečení: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy péct linecké a rohlíčky, aby bylo cukroví nejlepší