Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Americká klasika Mac and Cheese: Makarony se sýrovou omáčkou mohou být krásně křupavé, stačí přidat strouhanku
7 foto Hodnocení 1× Jak nastrouhat parmezán? Využijete ho při přípravě těstovin, rizota, ale i polévky
Video Hodnocení 5× Domácí bramborové krokety jsou chutnější než kupované. Vyzkoušejte je podle videa
Který sýr je nejlepší do česnečky: Správný výběr sýra zajistí dokonalou chuť i konzistenci, vsaďte na tyhle druhy
Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky
Zavařená rajská omáčka podle Těhotnýho kuchaře: Zužitkujete kromě rajčat i kůrky parmazánu a v zimě jenom sáhnete po sklenici
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek
7 foto Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán
Italská babička nadchla internet: Za tenhle recept na krémové špagety carbonara získala 2 miliony lajků!
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Dokonale krémové houbové rizoto: Nejlepší chuť zajistí houbový vývar i tento jednoduchý postup přípravy
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
26 foto Jak šel čas s Janem Punčochářem: Podívejte se, jak vypadal slavný kuchař na učňáku i jak dokázal zhubnout