Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahodná vůně pancetty se spojením žloutku a sýru parmezán tvoří dokonalý základ pro skvělé špagety carbonara. Jejich snadná příprava a lahodná chuť si získala obdivovatele po celém světě. Ukážeme vám, jak si je jednoduše připravit doma.

Máte rádi špagety na mnoho způsobů? Pak musíte vyzkoušet tyhle lahodně krémové špagety carbonara, které vás svou chutí a vůní přímo nadchnou. Ukážeme vám, jak si jednoduše připravit tuto italskou pochoutku. Nechte se na chvíli přenést do krásné slunné Itálie. 

Postup na přípravu špaget ala carbonara  

  1. V hrnci uvařte těstoviny al dente.
  2. Na pánev dejte na kostičky nakrájenou pancettu a orestujte dozlatova. 
  3. Do mísy dejte tři žloutky, nastrouhaný parmezán, opepřete a pořádně promíchejte.
  4. Do takto připravené směsi přilejte horkou vodu z těstovin a opět promíchejte.
  5. Jakmile budete mít hotovo, přidejte těstoviny a znovu pořádně promíchejte.
  6. Vznikne vám krásná omáčka, pak už stačí jen přidat opraženou pancettu.
  7. Můžete servírovat, přejeme dobrou chuť!
Vyzkoušejte také další "vymazlené" recepty na lahodné špagety, které vám budou určitě chutnat. Můžete vybrat z několika následujících, které napsali naši čtenáři.

Přejeme vám dobrou chuť

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více