Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 115,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 9,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smetanu zahřejte, přidejte jemně strouhaný sýr, nechte rozpustit, odstavte z plotny a po chvíli vmíchejte žloutek, aby se nesrazil.
Krok 2: Po úplném vychladnutí zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Podávejte na plátku šunky s pár zrnky soli.
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Moje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 6 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 18 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 37 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 41 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 47 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová polévka,
parmasanova polevka,
parmazánová zmrzlina-recepty
Suroviny:
parmazán,
smetana ke šlehání,
žloutek,
šunka parmská,
sůl mořská
Komentáře (3)