Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,48 g |
| Tuky | 115,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 473 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 3,23 g |
| Sacharidy | 9,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smetanu zahřejte, přidejte jemně strouhaný sýr, nechte rozpustit, odstavte z plotny a po chvíli vmíchejte žloutek, aby se nesrazil.
Krok 2: Po úplném vychladnutí zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Podávejte na plátku šunky s pár zrnky soli.
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Moje poznámka
Parmazánová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W8g
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 16 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 19 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 5 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 10 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 11 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 11 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 11 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 12 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 12 hodinami
Tématické fráze:
parmazánová polévka,
parmasanova polevka,
parmazánová zmrzlina-recepty
Suroviny:
parmazán,
smetana ke šlehání,
žloutek,
šunka parmská,
sůl mořská
Komentáře (4)