Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Hodnocení 46× 7 jídel z cukety: Můžeme ji smažit, péct či vařit a navíc z ní připravíme i sladký zákusek
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
5 nejlepších bezmasých placiček: Brokolicové, houbové nebo zelné si určitě zamiluje celá rodina. Příprava je navíc velmi snadná
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Hodnocení 25× Příprava houbových placiček nám zabere méně času než smažení hub v trojobalu. Vyzkoušejte nejlepší rychlé recepty
Hodnocení 222× Jak ochutit a upéct cuketové placky? Vyzkoušejte nejlepší recepty na oblíbené placičky, které se při pečení nerozpadají
Hodnocení 197× Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná