RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
Dárky pro gurmány: Kurz pečení i poukaz do restaurace koupíte za 5 minut dvanáct a potěší to víc než ponožky
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Uvařte si chumlaninu z vajec, krupice a špeku podle původního receptu. Taková bude chutnat jako od slovácké babičky
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
První pečené cukroví: Kokosová kolečka přivolají Vánoce a během adventu se krásně rozleží. Připravíte je ve strojku i bez
Kukuřičná žebírka aneb Corn ribs jsou hitem internetu. Důležité je správně nařezat kukuřici a dobře ji okořenit