Stánkaři můžou zavřít! Recept na trdelník za 15 Kč zvládne doma každý, chutí je k nerozeznání od toho na trzích
Ovládněte dokonale přípravu masa: Šéfkuchař Mirek Kalina vás naučí perfektní panenku, lahodné kuře i božský steak
Noidova netradiční oslava vítězství ve Slavíku: Probdělá noc v hotelu, koncert i návrat domů na dceřiny narozeniny
Video Hodnocení 11× Poctivá kulajda se zakysanou smetanou: Uvařte tuto sytou polévku podle videonávodu
15 foto Hodnocení 7× Jak uvařit poctivou bramboračku? S dobrými surovinami a s láskou to jde samo
Kvíz KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Video Prázdniny u babičky: Ta nejlepší letní bramboračka voní houbami a majoránkou a zasytí i jako hlavní chod
7 foto Hodnocení 2× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
Video Hodnocení 5× Jak uvařit houbové rizoto? Zamilujete si jeho krémovou texturu a vůni po houbách
6 foto Hodnocení 18× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
Video Hodnocení 30× Houbový prášek šetří místo a houby si můžete dopřát kdykoli. Zkuste ho podle videonávodu
5 foto Hodnocení 9× Jak správně uvařit kyselo? Sytou polévku připravíte ze sušených hub a kvásku
5 foto Hodnocení 19× Houbové rizoto můžete připravit z čerstvých, zavařených, mražených i sušených hub
7 foto Hodnocení 18× Chyby při sušení hub: Snažte se krájet stejně silné plátky a na sušení nespěchejte
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 12× Jak využít hříbky v kuchyni? Připravte báječnou omáčku, těstoviny nebo smaženici
7 foto Hodnocení 5× 5 častých chyb při zpracování lesních hub: Vyhněte se chybám i jejich následkům
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Video Nepovedené záběry z kuchyně aneb Když knedlík padá, poleva se vylévá a soli je víc než v solném dole
Jak nahradit dětem lepek v běžných potravinách? Místo strouhanky lze použít kukuřičné lupínky, omáčky zahustí zelenina