Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
15 foto Hodnocení 7× Jak uvařit poctivou bramboračku? S dobrými surovinami a s láskou to jde samo
Kvíz KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Video Prázdniny u babičky: Ta nejlepší letní bramboračka voní houbami a majoránkou a zasytí i jako hlavní chod
7 foto Hodnocení 2× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
Video Hodnocení 5× Jak uvařit houbové rizoto? Zamilujete si jeho krémovou texturu a vůni po houbách
6 foto Hodnocení 17× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
Video Hodnocení 30× Houbový prášek šetří místo a houby si můžete dopřát kdykoli. Zkuste ho podle videonávodu
5 foto Hodnocení 9× Jak správně uvařit kyselo? Sytou polévku připravíte ze sušených hub a kvásku
5 foto Hodnocení 19× Houbové rizoto můžete připravit z čerstvých, zavařených, mražených i sušených hub
7 foto Hodnocení 18× Chyby při sušení hub: Snažte se krájet stejně silné plátky a na sušení nespěchejte
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 11× Jak využít hříbky v kuchyni? Připravte báječnou omáčku, těstoviny nebo smaženici
7 foto Hodnocení 5× 5 častých chyb při zpracování lesních hub: Vyhněte se chybám i jejich následkům
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Rychlé jogurtové mini langoše bez kynutí: Do půl hodiny máte připravenou večeři, kterou zvládne i úplný začátečník
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
Letem masovým světem: Jak správně vybrat, uchovávat i mrazit vepřové maso? Zachování čerstvosti pomůže obyčejná folie