Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Video Prázdniny u babičky: Ta nejlepší letní bramboračka voní houbami a majoránkou a zasytí i jako hlavní chod
7 foto Hodnocení 1× Co s vodou z namočených hub? Vylévat ji by byla velká škoda, je plná chuti a vůně
Video Hodnocení 5× Jak uvařit houbové rizoto? Zamilujete si jeho krémovou texturu a vůni po houbách
6 foto Hodnocení 15× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat
Video Hodnocení 30× Houbový prášek šetří místo a houby si můžete dopřát kdykoli. Zkuste ho podle videonávodu
5 foto Hodnocení 8× Jak správně uvařit kyselo? Sytou polévku připravíte ze sušených hub a kvásku
5 foto Hodnocení 18× Houbové rizoto můžete připravit z čerstvých, zavařených, mražených i sušených hub
7 foto Hodnocení 16× Chyby při sušení hub: Snažte se krájet stejně silné plátky a na sušení nespěchejte
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
7 foto Hodnocení 8× Jak využít hříbky v kuchyni? Připravte báječnou omáčku, těstoviny nebo smaženici
7 foto Hodnocení 4× 5 častých chyb při zpracování lesních hub: Vyhněte se chybám i jejich následkům
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
5 foto Hodnocení 24× Desatero rad na téma houby: Víte, jak dlouho dary lesa dusit a chutně zpracovat i na zimu?
Hodnocení 12× Slyšeli jste už o houbové drti? Jedná se o lahodné koření, které dodá bramboračce správný šmrnc
Pět znamení, která nemají v kuchyni konkurenci: Nejvíc slavných šéfkuchařů je mezi Berany, na paty jim šlapou Lvi i Raci
Marinovaný losos s pikantním přelivem ze zázvoru Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 30 min