Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Hodnocení 19× 5 receptů na makovou náplň bez vaření: Oblíbená náplň do buchet a koláčů je vždy jiná
5 foto Hodnocení 57× Jak se dělají zelné placky? Zelňáky chutnají výborně nejen s uzeninou nebo škvarky
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
Hitem letošního podzimu je černý česnek. Fantastické dochucovadlo vylepší pečené maso i obyčejnou smaženici
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!