Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Hodnocení 44× Jak upéct biskupského beránka? Ochutnejte dokonalé spojení biskupského chlebíčku a velikonočního beránka
Hodnocení 67× Jak se peče třená bábovka. Potřebujete do ní kypřicí prášek a krásně ušlehaný bílkový sníh
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Hodnocení 39× Jak upéct velikonočního beránka. 7 osvědčených receptů na tradiční moučník pro sváteční chvíle
Hodnocení 321× Jak hravě zvládnout moučníky z třeného těsta. Nejen bábovky, po kterých se zapráší
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
15 foto Ugrilovat si maso či upéct buřta jde v Praze i na Petříně, na Parukářce nebo v Chuchli. Někde zdarma, jinde za pár stokorun
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 RubyRom 70 min