Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
15 foto Cukrář Josef Maršálek upekl dort s čokoládou, bramborami a chipsy: Některé ingredience se prostě milují, vysvětlil
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Video Hodnocení 82× Připravit třené těsto není žádná věda. Poradíme vám, jak docílit jemného a kyprého moučníku
5 foto Hodnocení 119× Nejčastější chyby při pečení bublaniny: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Hodnocení 44× Jak upéct biskupského beránka? Ochutnejte dokonalé spojení biskupského chlebíčku a velikonočního beránka
Hodnocení 69× Jak se peče třená bábovka. Potřebujete do ní kypřicí prášek a krásně ušlehaný bílkový sníh
7 foto Třená mramorová bábovka podle Josefa Maršálka: Vláčný korpus a kombinace čokolády a kokosu dohromady chutnají božsky!
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na tu nejlepší bublaninu. Takhle bude krásně nadýchaná!
Hodnocení 39× Jak upéct velikonočního beránka. 7 osvědčených receptů na tradiční moučník pro sváteční chvíle
Hodnocení 323× Jak hravě zvládnout moučníky z třeného těsta. Nejen bábovky, po kterých se zapráší
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků