Country pečený bůček na kysaném zelí: Dokonale sladěná chuť dozlatova pečeného masa s kysaným zelím nemá chybu
Nekynuté koláčky ze tří ingrediencí: Jsou úžasně vláčné, skvěle chutnají s povidly a zvládnete je udělat za chviličku
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku
Hodnocení 35× Kolik je potřeba surovin k přípravě 20 chlebíčků? Poradíme, jak mít všeho dostatek
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Retro chalupářská pomazánka z vařených vajíček, měkkého salámu a tatarské omáčky je velmi oblíbená a na přípravu snadná
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí
Co s vajíčky od koledníků? Kromě oblíbené pomazánky a vaječné tlačenky vyzkoušejte tahle lehce pikantní nakládaná vejce
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky
Hodnocení 67× Jak dlouho vydrží vejce natvrdo v lednici i mimo ni? Poradíme, jak nejlépe vajíčka skladovat
Video Hodnocení 40× Jak ozdobně tvarovat vejce natvrdo? Video poradí, jak snadno zdobit plátky vajíček
Hodnocení 11× 10 tipů na velikonoční dobroty pro koledníky: Vyberte si od obyčejných vajíček k originálním nápadům
Hodnocení 6× 7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
6 foto Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Hrníčkový mazanec naší babči: Voní máslem a citronem a přípravu podle tohoto receptu zvládne úplně každý
Hruškový koláč s tvarohovou náplní a špaldovou žmolenkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 mirca75 160 min