Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Hodnocení 15× Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené
Hodnocení 11× 7 houbových polévek: Pochutnejte si na nejlepší kulajdě, bramboračce či falešné dršťkové
Retro okénko: Jemné kuřecí rizoto se žampiony bývalo hitem socialistických jídelen. S hráškem a sýrem skvěle funguje dodnes
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Hodnocení 203× Jak připravit žampiony portobello? Pevné a velké kloboučky jsou přímo předurčené k plnění a zapékání
Hodnocení 539× Smažený květák je výborný, ale balení je zdlouhavé. Poradíme jednoduchý trik, jak to zvládnout během chvilky
Hodnocení 113× Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Hodnocení 308× Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Hodnocení 354× Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Hodnocení 245× Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka