Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Vynikající babiččina fazolačka parádně zahřeje. V bílé verzi se smetanou, česnekem a uzeným je příjemně pikantní
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
8 foto Hodnocení 66× Jak připravit žebra na gril? Známe trik pro šťavnaté maso s křupavou kůrkou
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování