Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
8 foto Hodnocení 49× Jak připravit žebra na gril? Známe trik pro šťavnaté maso s křupavou kůrkou
14 foto Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť
19 foto Nová kulinářská show Ledničko, vyprávěj! Diváci se pobaví, říká Punčochář. Občas se to zvrhlo, dodává Forejt
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník