Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 12. 2012 11:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 688 kJ / 2 077 kcal
Bílkoviny86,70 g
Tuky151,76 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 819 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy52,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

3. 10. 2013 15:43

Ivana79:Ivanko, bude to trochu chuťově jiné, v povidlech je krom jablek i koření, ale i to tvoje vypadá velmi lákavě. S tou smetanou to bude zase jemné;-) Díky za fotky a za to, že ses do toho pustila:-K

Ivana79 Ivana79

3. 10. 2013 15:34

Tak ja som sa dnes nechala inšpirovať tvojim receptom ;-) ale namiesto tých povidel,ktoré nemám,som dala nastrúhané jablká a pridala som do omáčky po rozmixovaní šľahačkovú smotanu :-) Piekla som bravčové stehno ale obed bol vychválený až do nebies :-D:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

18. 12. 2012 11:04

magdalenka:Když myslíš...:-D

magdalenka magdalenka

18. 12. 2012 11:02

1974andrea: kľudne zjedz a nič nenechaj, nemusíš byť až taká obetavá a milujúca manželka...:-D

1974andrea 1974andrea

18. 12. 2012 10:54

rozmarynaH:Díky " přeskopcová" sousedko;-) Bylo to žůžo, teda ještě dneska je jedna porce, tak nevím, jestli ji mám sníst nebo ji obětovat manželovi:-D

rozmarynaH rozmarynaH

18. 12. 2012 10:49

Andrejko, s černým pivem mám dobré zkušenosti a v kombinaci s česnekem a sojovkou + jablíčková povidla, to je určitě chuťový "koncert e moll". Jsi šikulka:yes::yes:

jarka skrobakova

17. 12. 2012 23:19

luxusně připraveno jako vždy :-K:-K:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 12. 2012 21:40

magdalenka:Magdi, tak to bude hodně podobné, já do těch jablečných dávám ještě badyán, ale to tam chybět tolik nebude. Jen tam nedávám citrón. Tak zkus a pak mi poreferuješ;-)

magdalenka magdalenka

17. 12. 2012 21:35

1974andrea: pozri sem http://www.toprecepty.cz/recept/29397-kdoulovy-dze...
ale to sa dá ešte dochutiť, teraz tento džem používam aj pri pečení alebo mi chutí v bielom jogurte.

1974andrea 1974andrea

17. 12. 2012 21:29

magdalenka:Magdi, a co tam máš za koření v tom džemu? Asi by to šlo;-)

Dooga Dooga

17. 12. 2012 21:29

Krása. :yes:

magdalenka magdalenka

17. 12. 2012 21:26

zaujímavý recept...Ja mám dulový džem, čo som vyrobila, tak vyskúšam s ním. Namarinujem krkovičku a vidím to na krásny gurmánsky zážitok.:-)

Iness Iness

17. 12. 2012 20:46

Andreo, velice povedené jídlo. Tím bych nikoho neurazila;-):-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 12. 2012 20:31

Samé super suroviny na marinádu. To nemůže být jiné, než dobré:-p

nofrona

17. 12. 2012 19:49

:-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečená vepřová žebra v marinádě marinada na zebra marinády na žebra recept na jablečná povidla jablečná povidla z trouby jablecny povidla žebra na povidlech grilovani zeber video jablíčková povidla pecena zebra na povidlech recept na pečená žebra pečná žebra z divočáka s jablky cely celer peceny s marinadou vareni zeber jablečná povidla pečené pečena vepřová žebra na povidlech krkovička v jablečné marinádě masita veprova zebra recept žebra v povidlech marinády na pečení žeber

Suroviny: žebra, povidla švestková, celer, pivo černé, omáčka sojová, česnek, šalvěj, sůl, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6KOn