Žebírka v pivní marinádě
U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a po upečení jsou žebírka naprosto lahodná. Hodí se na oběd i na party pohoštění.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 27,07 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 46,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka v pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Km
Moje poznámka
Žebírka v pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Km
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 12 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno 16. 10. 2025 17:09:02
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový perník
collins před 31 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 3 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 5 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 5 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 6 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 7 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 8 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 8 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
hořčice dijonská,
hořčice hrubozrnná,
med,
olej,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
pivo světlé
Komentáře (7)