Žebírka v pivní marinádě
U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a po upečení jsou žebírka naprosto lahodná. Hodí se na oběd i na party pohoštění.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 27,07 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 46,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebírka v pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Km
Moje poznámka
Žebírka v pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Km
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 9 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 9 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 9 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 1 hodinou
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 3 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 4 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 5 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 5 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 6 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 6 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
hořčice dijonská,
hořčice hrubozrnná,
med,
olej,
rozmarýn sušený,
tymián sušený,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
pivo světlé
Komentáře (7)