Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
4 foto Hodnocení 16× Barevné želé nejsou jen gumoví medvídci. Je to jedlý materiál k dalšímu tvoření
8 foto Hodnocení 14× Jak udělat domácí želatinu na dort? Snadný a svěží ovocný přeliv zvládne každý
Retro okénko: Želé pivečka kdysi stávala 1 Kčs, dnes vás jedno vyjde na 20 Kč. Děti na nich nejvíc milovaly pěnu
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie
Retro okénko: Arabesky aneb vánoční chuť dětství. Oblíbené želé bonbony úspěšně konkurovaly kolekcím i salonkám
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Meloun na tři způsoby: Lahodný je v kombinaci se sýrem, ale výtečná je i svěží melounová limonáda s meduňkou
Hodnocení 135× Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
9 skvělých tipů, jak využít meloun: Dáte si melounový cheesecake, lahodné carpaccio nebo křupavou melounovou pizzu?
Hodnocení 658× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Sedlácká bída: Obyčejné jídlo z různých zbytků „co dům dal“ luxusně chutná a typickou vůni mu dodá aromatický libeček
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Hrnková tvarohová bábovka: Vláčný a přitom nadýchaný moučník provoněný rumem zvládnete připravit za chvíli