Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
4 foto Hodnocení 16× Barevné želé nejsou jen gumoví medvídci. Je to jedlý materiál k dalšímu tvoření
8 foto Hodnocení 14× Jak udělat domácí želatinu na dort? Snadný a svěží ovocný přeliv zvládne každý
Retro okénko: Želé pivečka kdysi stávala 1 Kčs, dnes vás jedno vyjde na 20 Kč. Děti na nich nejvíc milovaly pěnu
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie
Retro okénko: Arabesky aneb vánoční chuť dětství. Oblíbené želé bonbony úspěšně konkurovaly kolekcím i salonkám
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Meloun na tři způsoby: Lahodný je v kombinaci se sýrem, ale výtečná je i svěží melounová limonáda s meduňkou
Hodnocení 135× Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
9 skvělých tipů, jak využít meloun: Dáte si melounový cheesecake, lahodné carpaccio nebo křupavou melounovou pizzu?
Hodnocení 659× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník