Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Hodnocení 132× Chyby při přípravě výpečků se zelím: Pozor na suché maso i nevhodné ochucení zelí
Hodnocení 38× Chyby při přípravě knedla vepřa zela: Víte, čeho se vyvarovat, abyste si pochutnali?
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě čerstvého zelí jako přílohy: Hlídejte konzistenci, barvu i chuť
9 foto Hodnocení 88× Chyby při přípravě kysaného zelí jako přílohy: Poradíme, na co si dát pozor
9 foto Hodnocení 5× Co uvařit se zelím? Inspirace na jednoduché pokrmy z křehkého hlávkového zelí
7 foto Hodnocení 9× Jak udělat sladké přílohové zelí? Sladké chuti docílíte zkaramelizovanou cibulí
5 foto Hodnocení 36× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
Hodnocení 93× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Hodnocení 120× Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
Hodnocení 198× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
21 foto Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
Pařížský salát podle ČSN: Retro recept nabízí větší kvalitu než obchody. Důležitý je výběr salámu i krájení