Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Hodnocení 128× Chyby při přípravě výpečků se zelím: Pozor na suché maso i nevhodné ochucení zelí
Hodnocení 38× Chyby při přípravě knedla vepřa zela: Víte, čeho se vyvarovat, abyste si pochutnali?
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě čerstvého zelí jako přílohy: Hlídejte konzistenci, barvu i chuť
9 foto Hodnocení 85× Chyby při přípravě kysaného zelí jako přílohy: Poradíme, na co si dát pozor
9 foto Hodnocení 3× Co uvařit se zelím? Inspirace na jednoduché pokrmy z křehkého hlávkového zelí
7 foto Hodnocení 8× Jak udělat sladké přílohové zelí? Sladké chuti docílíte zkaramelizovanou cibulí
5 foto Hodnocení 29× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
Hodnocení 93× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Hodnocení 120× Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
Hodnocení 194× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Jiří Helekal připravil kuře se „šmatlafundou“: Vařím, na co stačím, kuchař taky nemusí umět zpívat, říká zpěvák
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy