Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Kam na samosběr borůvek: Na Moravě si kilogram natrháte již za 135 Kč, u Budějovic dáte za kilo 200 Kč
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
7 foto Hodnocení 13× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
Polévka z kysaného zelí: Báječně chutná s pokrájenou klobásou a okořeněná mletou paprikou, zakysaná smetana ji zjemní
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Finalista MasterChef Česko 2023 Kuba dal recept na skvělou zelňačku a přiznal: Soutěž ovlivnila, co budu na Štědrý den vařit
5 foto V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky
34 foto Dramatický souboj v MasterChef Česko 2023: Vaření v polních podmínkách, tři zranění, vzteklý Kuba i langoš s kaťákem
28 foto Zelňačku podle Péti z MasterChefa pochválil i Jan Punčochář: Je od mojí prababičky, svěřil se soutěžící
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná
Zelňačka na Hrad? Eva Pavlová prozradila recept na oblíbenou polévku generála Pavla. Nechybí v ní slanina, houby ani švestky
Hodnocení 72× Pojďte si s námi uvařit tradiční staročeskou polévku zelňačku, ale tentokrát trochu netradičně z hlávkového zelí
6 foto Prostřeno: Podle Topreceptů vařila i Jana Yngland Hrušková. Tuhle babiččinu drožďovou pomazánku
13 foto Makový dort podle Kristýny z Peče celá země zvládne každý: Voní levandulí a skvěle chutná po borůvkách