Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
8 foto Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Hodnocení 7× Na Zelený čtvrtek si určitě uvaříme něco zeleného. Využijeme zeleninu nebo čerstvé bylinky
Hodnocení 19× Víte, jaké zvyky naši předci dodržovali během velikonočních svátků? Tyto pokrmy se tradičně připravovaly
Jak na dokonale krémová míchaná vejce? Trikem je správný postup při přípravě, vláčnosti pomůže i smetana
Oblíbená jídla našich prezidentů: Zeman si dopřával jitrnice, Masaryk knedlíky a Pavel miluje zelňačku se švestkami
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty