Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 487 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,08 g |
| Tuky | 25,68 g |
| Vláknina | 34,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 175 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,11 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hlubším nepřilnavém hrnci či pánvi rozehřejeme olej a 2 minuty na něm opékáme římský kmín a hořčičné semínko.
Krok 2: Poté přidáme garam masala, kurkumu, chili, promícháme a minutu opékáme.
Krok 3: Přisypeme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nastrouhaný zázvor a za stálého míchání necháme cibuli zesklovatět.
Krok 4: Poté přidáme nakrájené zelí, podlijeme několika lžícemi vody, osolíme a pod pokličkou dusíme doměkka.
Krok 5: Kdo má rád křupavější zelí, stačí 5-10 minut, pro ty, co chtějí zelí zcela uvařené, počítáme asi 15 minut.
Krok 6: Na závěr vmícháme drobně nasekaný koriandr. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 27. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KRE8
Moje poznámka
Zelí po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KRE8
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
zelí po indicku,
hovězí po indicku,
jídlo ze zelí,
recept zelí po indicku,
hlávkové zelí po indicku,
zelí recepty,
kedlubnovo cuketové zelí,
zelí-koriandr,
bílé zelí po indicku,
červené zelí po indicku,
voda z čerstvě nastrouhaneho zeli,
indické zelí,
zeli hlavkove po indicku,
zelí masala,
bíle zeli s kurkumou
Suroviny:
olej,
římský kmín mletý,
semínka hořčičná černá,
koření garam masala,
kurkuma,
koření chilli,
zázvor,
česnek,
cibule,
zelí bílé,
sůl,
koriandr čerstvý
Komentáře (1)