Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
7 foto Hodnocení 349× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit
6 foto Hodnocení 6× Jaký je rozdíl mezi bílým a želírovacím cukrem a který je ten pravý do marmelády?
Hodnocení 258× Jak si poradit s řídkou marmeládou nebo džemem? Díky testu tuhnutí snadno marmeládu napravíme
Nejlepší rybízové dezerty v retro stylu: Kynutý koláč, sněhovou pěnu nebo sladký rosol si zamilujete!
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí