Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
7 foto Hodnocení 350× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit
6 foto Hodnocení 8× Jaký je rozdíl mezi bílým a želírovacím cukrem a který je ten pravý do marmelády?
Hodnocení 293× Jak si poradit s řídkou marmeládou nebo džemem? Díky testu tuhnutí snadno marmeládu napravíme
Nejlepší rybízové dezerty v retro stylu: Kynutý koláč, sněhovou pěnu nebo sladký rosol si zamilujete!
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři
Tvarůžky v slaninovém kabátku a pivním mandlovém těstíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Angel 666 25 min