Brněnská krůtí jehla „MIX“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 175 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,53 g |
Tuky | 40,53 g |
Vláknina | 12,28 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 20,42 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2012 20:53
Tak s tím nesouhlasím. Čerstvě uvařené DOMÁCÍ brambory /ne z obchodu, určené pro velbloudy/ pokapané máslem, nemají chybuColombo, krásný recept, včetně brambor
...+1
19. 1. 2012 20:35
Jedlo je veľmi dobré, ale podávať ho s varenými zemiakmi - nemôžem veriť, že to je od toho istého autora. V európskej kuchyni je ťažko nájst niečo nechutnejšie ako varené zemiaky. To by malo byť zakázané. V každom prípade je to lepšie samé, než s niečím tak nechutným. Škoda, opakujem, recept veľmi dobrý!
V zahraničí (nemám na mysli Nemecko...!) sa k receptom prílohy nepíšu. Každý sa rozhodne podľa vlastnej chuti, najčastejšie to býva rôzna zelenina. Nikdy!!! varené zemiaky. Ešte som tu nevidel a ani nepočul, žeby niekto alebo niekde podávali varené zemiaky.
21. 2. 2010 16:59
" Dikec za pochvalu betelnýho gáblu"
21. 2. 2010 16:36
21. 2. 2010 16:24
No, za plus, ty celebrito, četla jsem v AHA rozhovor s tebou, gratuluji
21. 2. 2010 16:23
Tento brněnský gábl je špica. Až se mi chtělo gecnót na gébiš. Nyní by to chtělo jen kósnót škopek a nechat trauf.
+3
21. 2. 2010 16:10
Paráááda, koneckonců jako vždy
+2
21. 2. 2010 15:52
21. 2. 2010 15:42
nadhera...akurat obcas z tych fotiek *na blizko* sa stracam v realite a neviem co je co, ale tu je to v poriadku
21. 2. 2010 15:41
Ať žije Brno
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno před 16 hodinami

Bezová panna cotta
Přidáno před 16 hodinami

Salámové košíčky plněné zelím
Přidáno 26. 5. 2022 19:21

Cuketa na česneku po asijsku
Přidáno 26. 5. 2022 16:32

Jednoduchá polévka z červené čočky
Přidáno 26. 5. 2022 14:24

Babiččina polévka ze slepičího vývaru (alla miliónová)
Přidáno 26. 5. 2022 09:17
Právě bylo uvařeno:

Segedínský guláš
uvařil/a Adrii
před 2 hodinami

Krupicovo-pudinkový letní dort
uvařil/a Petrag
před 5 hodinami

"Bramborový placky se škvarkama"
uvařil/a adakubankova
před 6 hodinami

Pivní chléb z domácí pekárny
uvařil/a Tresnicka
před 6 hodinami

Jahodové řezy se smetanou a želatinou
uvařil/a matyldaa
před 8 hodinami

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a Brumaire
před 10 hodinami

Hovězí guláš z trouby
uvařil/a peeetulaa
před 11 hodinami

Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí, smetanou a sýrem
uvařil/a Majuska94
před 11 hodinami

Rychlé nepečené višňové koule
uvařil/a Ajkalajka
před 12 hodinami

Hamburská vepřová kýta
uvařil/a Bethaany
před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehla na naložení masa jehla na naložení masa krůtí mix krůtí směs uležet naložení krůty směs mas na jehle šalát gyrosový krůtí maso na jehle brněnská recepty kruti klobaska jak nalozit maso na jehlu krůtí maso na plechu naložení salámu kruti maso na jehlach naložit krůtí kostky naložení salámu gothaj dort škopek jak naložit maso do škopka krůtí kostky na plechu kuřecí mix na jehle
Suroviny: prsa krůtí, klobása, salám gothaj, cuketa, cibule červená, vegeta, paprika sušená sladká, olej,
Brněnská krůtí jehla „MIX“
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywPE
10 názorů