15 receptů na maso s houbami: Inspirujte se našimi oblíbenými recepty
Spojení masa a hub představuje dokonalou harmonii chutí, která má své místo v tradiční i moderní kuchyni. Vydatné houbové omáčky, jemné ragú nebo pečeně s vůní lesa lákají nejen v sezóně. Co všechno můžete uvařit? Inspirujte se v našem článku.
Maso a houby patří mezi suroviny, které se navzájem výborně doplňují. Hovězí, vepřové i drůbeží maso získá díky houbám hloubku a zemitou vůni. Výsledkem jsou pokrmy, které voní po lese, sytí a zároveň nabízejí pestrost v chuti i textuře. Ať už se rozhodnete pro jednoduchou vepřovou pečeni s houbovou omáčkou, nebo se pustíte do sofistikovanějšího ragú s liškami, výsledek bude vždy dokonalý.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kroupy s houbami a uzeným masem
 - Masové koule na žampionech
 - Roládky z vepřového masa na hlívě ústřičné
 - Lilek s vepřovým masem, hříbky a oreganem
 - Rolky z mletého masa zabalené ve slanině
 - Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
 - Kuřecí se zeleninou a žampiony
 - Cuketovo-bramborový nákyp s mletým masem a houbami
 - Rychlé ragú s hříbky
 - Zapečené mleté koule v houbovo-smetanovém zálivu
 - Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami
 - Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou
 - Jemná houbová omáčka s vinnou klobáskou k těstovinám
 - Vepřová pečeně se směsí hub a majoránkou
 - Mleté koule v houbové omáčce
 
1/15
1/15
	
	
Komentáře