Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Spojení masa a hub představuje dokonalou harmonii chutí, která má své místo v tradiční i moderní kuchyni. Vydatné houbové omáčky, jemné ragú nebo pečeně s vůní lesa lákají nejen v sezóně. Co všechno můžete uvařit? Inspirujte se v našem článku.

Maso a houby patří mezi suroviny, které se navzájem výborně doplňují. Hovězí, vepřové i drůbeží maso získá díky houbám hloubku a zemitou vůni. Výsledkem jsou pokrmy, které voní po lese, sytí a zároveň nabízejí pestrost v chuti i textuře. Ať už se rozhodnete pro jednoduchou vepřovou pečeni s houbovou omáčkou, nebo se pustíte do sofistikovanějšího ragú s liškami, výsledek bude vždy dokonalý.

1/15

1/15

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli