Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Nenápadná kombinace, která ale mile překvapí. Kuřecí maso, zelené fazolky, žampiony a kopr – čtyři poctivé suroviny, které spolu vytvoří kvalitně vyvážené jídlo. Jednoduché na přípravu, příjemné na chuť a dobré pro tělo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 592 kJ / 858 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,58 g | 
| Tuky | 84,31 g | 
| Vláknina | 9,10 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,61 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 16,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYJr
Moje poznámka
					 
				
Kuřecí maso na zelených fazolkách, houbách a kopru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYJr
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 28 minutami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 19 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 14 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 15 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 15 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 15 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 15 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuřecí na fazolkách, 
						
						
							zelené fazolky s kuřecím masem, 
						
						
							kopr recepty, 
						
						
							jak dlouho vařit zelené fazolky, 
						
						
							kuře na fazolkách, 
						
						
							jak dlouho varit kureci maso, 
						
						
							kuřecí na houbách, 
						
						
							kuřecí na kopru, 
						
						
							maso na kopru, 
						
						
							kuře na kopru, 
						
						
							kuře kopr, 
						
						
							zelené fazolky s masem, 
						
						
							jak dlouho vařit fazolky, 
						
						
							jak dlouho dusit kuřecí maso, 
						
						
							kuřecí plátek na fazolkách, 
						
						
							maso a fazolky, 
						
						
							kuře fazolky, 
						
						
							kuřecí stehna na fazolkách, 
						
						
							kuřecí maso s fazolkami, 
						
						
							zelené maso
						
					
						Suroviny:
						
							stehno kuřecí, 
						
						
							fazolky zelené, 
						
						
							houby čerstvé, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kopr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
Komentáře (14)
I když - kyselo je s houbami a také tam kopr patří...
Myslím si, že česnek se k zeleným fazolkám nehodí, natož ke kopru