15 nejlepších receptů z kotlety: Vychutnejte si šťavnaté maso na různé způsoby
Kotleta je oblíbená část vepřového masa, která je skvělou surovinou pro rychlá a chutná jídla. Snadno ji připravíte v troubě i na pánvi a vždy vás potěší svojí šťavnatostí s lahodnou chutí. Inspirujte se naším výběrem.
Vepřová kotleta je po vykostění nazývaná pečeně nebo karé a po svíčkové je druhou nejjemnější částí vepřového masa. Kotleta je lehce prorostlá tukem, díky čemuž se při pečení nevysuší. Skvěle se hodí na gril, ale také na závitky či rolády.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kotlety na šlehačce
- Kotlety v paprikách
- Podzimní kotleta
- Americké kotlety
- Grilované kotlety
- Kotleta v houbovém těstíčku
- Kotleta v brazilské marinádě
- Vepřové kotlety na česneku
- Přírodní kotlet s žampiony
- Kotlety s černým pivem
- Plněná kotletka
- Kotlety na víně s liškami a rozmarýnem
- Vepřová kotleta ve slaninovém těstíčku
- Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
- Zapečené rolky z kotletky
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře