15 receptů na hlávkové zelí: Zdravé a chutné výběry od klasiky po exotiku
Hlávkové zelí je na první pohled obyčejná a levná surovina, ale v kuchyni dokáže opravdu divy. Je totiž neuvěřitelně variabilní, plné vitamínů a chuti. Pokud ho vnímáte jen jako přílohu k masu, je čas na změnu.
Hlávkové zelí neodmyslitelně k české kuchyni patří. Můžeme si zelí vychutnat hned v několika podobách - zasyrova v podobě křupavých salátů, vařené či dušené zelí podáváme jako skvělou přílohu a milujeme také zelné polévky nebo kvašené zelí, které je plné vitamínů. Inspirujte se našimi nejoblíbenějšími recepty, které vám jistě pomohou zařadit zelí častěji do vašeho jídelníčku, minimálně v zimním období.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Hospodský zelný salát
- Salát Coleslaw
- Čínské smažené nudle s kuřecím masem
- Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
- Čalamáda moc dobrá
- Asijský pikantní zelný salát
- Kysané zelí do sklenic
- Polévka z hlávkového zelí
- Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím
- Boršč
- Papriky plněné zelím
- Halušky s hlávkovým zelím a klobásou
- Karamelové zelí
- Zelné placky se sýrem
- Pečené česnekové zelí
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře