15 receptů s brynzou: Inspirujte se výběrem těch nejoblíbenějších dobrot
Brynza patří mezi národní poklady Slovenska a jedná se o měkký sýr, který je tradičně vyráběný z ovčího mléka. Brynzu poznáte podle slané chuti s jemnou kyselinkou, kterou si můžete vychutnat v mnoha pokrmech.
Čerstvá nepasterizovaná brynza má pro tělo doslova blahodárné účinky, je nabitá vitamíny, minerály a také přírodními probiotiky. Brynza má slanou, výraznou chuť a báječně se hodí do pomazánek, do slaných koláčů nebo také do omáček.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Brynzová pomazánka s mrkví
- Zapečené brambory s brynzou a smetanou
- Špenátové lívance s brynzou
- Brynzové pirohy
- Plněné slané trojúhelníčky s brynzou a koprem
- Brynzové halušky
- Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
- Těstoviny zapékané s brynzou
- Bramborové lokše se škvarky a brynzou
- Pomazánka z červené řepy a brynzy
- Slaný koláč z cukety a brynzy
- Bryndzová polévka s hříbky
- Štipkavé brynzové tyčky
- Pstruh s brynzou a koprem
- Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře