Pstruh s brynzou a koprem
Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2013 14:09
rebeka: bylo to skvělé, rebi, fakt
1. 11. 2013 14:06
kam ty na ty nápady chodíš dovedu si představit brynzu + kopr... ale ještě tím nacpat pstroužkovi břicho, to čumím
asi dobrota, co
asi dobrota, co
31. 10. 2013 11:04
ZAJÍMAVÝ RECEPT
30. 10. 2013 16:41
Irule: Já taky
30. 10. 2013 12:10
pro ryby mám slabost
30. 10. 2013 10:28
tejaja: děkuji a zkus, pak dej vědět
30. 10. 2013 09:08
Jana Remkova: Pekný experiment Ja tam tej bryndze dám viac, napchám tomu pstruhovi brucho poriadne
30. 10. 2013 08:27
Mňáám mám dva pstruhy v mrazáku(což je žalostně málo, musím pověřit nákupčího, aby přivezl). A vůbec to není překombinované, ale krásně vyvážené
29. 10. 2013 22:57
Kopr dávám do bryndzové pomazánky, tak ještě musím přidat toho pstruha
29. 10. 2013 22:47
dzungila:
29. 10. 2013 22:39
Teda Jani, smekám před skvělým nápadem zkombinovat bryndzu a kopr. To musí být teda něco!
29. 10. 2013 21:08
Anna Kocikova: No vidíš. Já taky chtěla pomazánkové máslo, ale jaksi jsem na ně zapoměla ráno v Albertu a měla jsem jen brynzu a fakt nelituji
29. 10. 2013 21:04
Jani,pstroužek jako malovaný,hlavně na té poslední fotceJá ho někdy plním pomazánkovým máslem promíchaným s čerstvým koprem,ale s tou brynzou to bude delikatesa
29. 10. 2013 20:59
srettka: ty nezklameš Děkuji všem ostatním, fakt jsem nevěřila, že by se tenhle pstruh mohl někomu líbit
29. 10. 2013 18:54
Zajímavý recept na pstroužka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 20 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 5 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013
Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
29 názorů