Štipkavé brynzové tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 769 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,38 g |
Tuky | 39,37 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 156,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyčky jsou křupavé, slané tak akorát a štipkavost pocítíte až při dojídání jedné z nich (nepálí hned v prvním soustu).
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2017 10:33
chocolate: děkuji A které dřív? To je přeci jedno, vem to hezky popořadě, ne?
25. 6. 2017 17:05
Tak tycky byly vyborne, brynza byla krasne citit (dala jsem necelou kostku, tj. 100g).
Ale ktere ted delat driv?
Ale ktere ted delat driv?
24. 6. 2017 19:15
Ivi Ty jsi úžasná, tyčky jsou perfektní
22. 6. 2017 18:23
Zrovna zajtra sa chystame k vode,tak doobeda napeciem,a budem mat na zahryznutie,len muku vymenim za bezlepkovu.
22. 6. 2017 16:38
Vypadají moc hezkyJestli je tam ta brynza,kterou mám moc ráda cítit,tak je zkusímJá dávám lučinu
22. 6. 2017 11:50
Kucina: moje snacha, Slovenka, také ne. Ale její synek by brynzu baštil pořád, kdyby mohl, tak ji dostává třeba i na chlebu
22. 6. 2017 11:45
Já jediná z rodiny nemusim brynzu,ale tyčky jim upeču.
21. 6. 2017 15:40
Pak se ozvu, jak to dopadlo, ale určitě budou výborné
21. 6. 2017 15:35
bystrouska: určitě jen sladkou nebo zcela vynechat - tyčky voní i po brynze
21. 6. 2017 15:32
Opět krásný recept. Upeču je na sobotní oslavu narozenin synovi přítelkyně, jen tam kvůli dětem nebudu dávat pálivou papriku , ale dám sladkou nebo mi poradíte nějaké jiné koření? Děkuji.
21. 6. 2017 14:37
chocolate: tos mě potěšila! Slané tyčky jsou tak příjemně variabilní a tak rychle a snadno hotové, že i u nás patří k velice oblíbenému pečivu. Na "takové to domácí chroupání..."
21. 6. 2017 14:34
Mam pocit, ze nikdo poctive neupekl tolik tycek podle tvych receptu, jako ja.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti.
21. 6. 2017 13:51
magdalenka: ne-e, díky
21. 6. 2017 11:47
mám sa opakovať???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 20 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 44 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 50 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: brynzové sušenky brynzové vrtulky brynzové tyčky z listového těsta brynzové slané tyčky vrtulky s brynzou slané tyčky z brynzy slané bryndzové tyčky recept brynzovky-recept bryndzove slane cukrovi sladké tyčky recept
Suroviny: voda, cukr, olej, brynza, sůl, paprika sušená pálivá, mouka hladká, droždí
Štipkavé brynzové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ko6n
14 názorů