Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štipkavé brynzové tyčky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2017 11:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 769 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny36,38 g
Tuky39,37 g
Vláknina7,30 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,17 g
Sacharidy156,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyčky jsou křupavé, slané tak akorát a štipkavost pocítíte až při dojídání jedné z nich (nepálí hned v prvním soustu).

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

26. 6. 2017 10:33

chocolate: děkuji:-K A které dřív? To je přeci jedno, vem to hezky popořadě, ne?:-D

chocolate chocolate

25. 6. 2017 17:05

Tak tycky byly vyborne, brynza byla krasne citit (dala jsem necelou kostku, tj. 100g).
Ale ktere ted delat driv:-p?

mysulka mysulka

24. 6. 2017 19:15

Ivi Ty jsi úžasná, tyčky jsou perfektní :yes:

popoluska340 popoluska340

22. 6. 2017 18:23

Zrovna zajtra sa chystame k vode,tak doobeda napeciem,a budem mat na zahryznutie,len muku vymenim za bezlepkovu.:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 6. 2017 16:38

Vypadají moc hezky:-KJestli je tam ta brynza,kterou mám moc ráda cítit,tak je zkusím:-QJá dávám lučinu:-)

cathleen cathleen

22. 6. 2017 11:50

Kucina: moje snacha, Slovenka, také ne. Ale její synek by brynzu baštil pořád, kdyby mohl, tak ji dostává třeba i na chlebu :-D

Kucina

22. 6. 2017 11:45

Já jediná z rodiny nemusim brynzu,ale tyčky jim upeču.:-)

bystrouska

21. 6. 2017 15:40

Pak se ozvu, jak to dopadlo, ale určitě budou výborné:-K

cathleen cathleen

21. 6. 2017 15:35

bystrouska: určitě jen sladkou nebo zcela vynechat - tyčky voní i po brynze ;-)

bystrouska

21. 6. 2017 15:32

Opět krásný recept:yes:. Upeču je na sobotní oslavu narozenin synovi přítelkyně, jen tam kvůli dětem nebudu dávat pálivou papriku :-O, ale dám sladkou nebo mi poradíte nějaké jiné koření? Děkuji.

cathleen cathleen

21. 6. 2017 14:37

chocolate: tos mě potěšila! :-D Slané tyčky jsou tak příjemně variabilní a tak rychle a snadno hotové, že i u nás patří k velice oblíbenému pečivu. Na "takové to domácí chroupání...";-)

chocolate chocolate

21. 6. 2017 14:34

Mam pocit, ze nikdo poctive neupekl tolik tycek podle tvych receptu, jako ja.
Takze jdu na brynzovky. Je to otazka me tycinkove cti:-p.

cathleen cathleen

21. 6. 2017 13:51

magdalenka: :-8 ne-e, díky :-K

magdalenka magdalenka

21. 6. 2017 11:47

mám sa opakovať???<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brynzové sušenky brynzové vrtulky brynzové tyčky z listového těsta brynzové slané tyčky vrtulky s brynzou slané tyčky z brynzy slané bryndzové tyčky recept brynzovky-recept bryndzove slane cukrovi sladké tyčky recept

Suroviny: voda, cukr, olej, brynza, sůl, paprika sušená pálivá, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Štipkavé brynzové tyčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ko6n