Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 630 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,45 g |
Tuky | 60,86 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 138,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Moje poznámka
Bramboráky se smaženou cibulí a brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nyn
Nejnovější recepty
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný kuřecí steak se zeleninou a dipem
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s cuketovým mozečkem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 58 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 1 hodinou
Řezy Nescafé
Akninah před 2 hodinami
Lasagne se špenátem
Diesel před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
danieladutkova21 před 2 hodinami
Kuře na paprice
zvaky před 3 hodinami
Zapečené kotlety s bramborami a cuketou v černém pivě
cookamater před 3 hodinami
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 5 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 6 hodinami
Tématické fráze:
brynza recepty,
recepty z brynzy,
bramboráky recept,
brynza recept,
bramborák s cibulí,
recept na bramboráky,
bramboráky,
bramborák cibule,
bramboráky s cibuli,
recepty s brynzou,
brynzove recepty,
recepty s bryndzou,
bramboráčky s brynzou,
židovský bramborak,
bryndza recepty,
bramborak s bryndza,
bramborák s cibule,
cuketové bramboráky se smazenou cibulkou,
bramborak s brybzou,
bramboráky se smažili
Suroviny:
brambory,
brynza,
cibule sušená smažená,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
sádlo
Komentáře (7)
Tak jsem zkusil z obojího
Asi hraje roli tučnost tvarohu, protože když jsem tvarohové těsto pokřtil troškou oleje, tak se méně přichytávalo.
Obecně se z bryndzového smažilo lépe a po lícu (1. strana při smažení) jsem měl bramboráky barvy jako Wienerschnitzell od Figlmullera
No, nakonec jsem se neudržel a vše spořádal sám, samotinký
Konečně jsem na část bramboráků zpracoval zbytek višňového džemu s čokoládou (to bylo naposledy, co jsem fantastickou jednodruhovou "marmeládu" podobným způsobem zneuctil už při vaření
A chuť
Pokud bych podával separé, tak jeden nepozná rozdíl
Podáváno vedle sebe, tak z tvarohu je to nepatrně nakyslé (možná by se rozdíl smázl při použití ricotty)
Pokud, jako ve škole, by bryndza dostala 1*, tak tvarohu bych dal jenom 1
(cibuli jsem nepoužil)