16 receptů na řízky z různých surovin: Stačí je obalit v trojobalu a usmažit
Řízek je plátek drůbežího, vepřového, zvěřinového nebo mletého masa, obalený v trojobalu a usmažený do červena. Řízek je také plátek masa bez obalení nebo suroviny, které nejsou masem, ale přesto jsou tak nazývány.
Řízek je králem všech smažených pokrmů - obalujeme ho a smažíme nejen doma, ale také si ho objednáváme v restauraci, v bufetu i ve stánku na pouti. Řízek je svačinou na výletě, večeří na Štědrý den, svátečním i všedním obědem a prvním jídlem na dovolené ve stanu i u moře. Musí řízek bezpodmínečně obsahovat maso?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
- "Smažák" ze dvou druhů sýrů a zeleného pepře
- Houbové řízky
- Kuřecí řízek
- Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory
- Řízky z bedly pečené v troubě
- Uzené řízky
- Holandský řízek
- Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
- Studentský řízek
- Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení
- Smažený vepřový jazyk
- Řízky z krabích tyčinek
- Brambůrky jako řízek
- Kančí řízky
- Nakládané řízky z králičích stehen
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře