Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,68 g | 
| Tuky | 46,16 g | 
| Vláknina | 1,20 g | 
| Cholesterol | 1,55 g | 
| Sodík | 597 mg | 
| Sůl | 1,26 g | 
| Sacharidy | 33,40 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Moje poznámka
					
				
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							smazeny kvetak s bramborem, 
						
						
							kvetak ve fritéza, 
						
						
							fritujeme, 
						
						
							smažený karfiol, 
						
						
							jak dlouho fritovat, 
						
						
							jak fritovat květák, 
						
						
							kvetak ve frieze, 
						
						
							kvetak s kasi, 
						
						
							recept květák ve fritéze, 
						
						
							fritujeme rizky, 
						
						
							květák v fritéze, 
						
						
							karfiól doba varu, 
						
						
							květák fritujeme ve friteze, 
						
						
							smazeny kvetak bez fritezy, 
						
						
							fertal, 
						
						
							smažený květák, 
						
						
							kvetak recepty, 
						
						
							fritujeme bez oleje recepty, 
						
						
							obalovany kvetak bramborová kaše, 
						
						
							kvetak doba varu
						
					
						Suroviny:
						
							květák, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							olej, 
						
						
							zelenina čerstvá, 
						
						
							tatarská omáčka, 
						
						
							nať petrželová
						
					
	
			
	
	
Komentáře (4)
Květ jsem usmažil
Qěták smažím syrový