Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,68 g |
Tuky | 46,16 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Ak budete fritovať vo fritéze, skráti sa doba prípravy o 25 minút. Ja uprednostňujem panvicu, lebo vo fritéze sa vytvára viac karcinogénnych látok z napadanej strúhanky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2017 12:40
Květ jsem usmažil
Qěták smažím syrový
28. 1. 2017 20:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 1 hodinou
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 29 sekundami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 56 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 1 hodinou
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 1 hodinou
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 10 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 12 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smazeny kvetak s bramborem kvetak ve fritéza fritujeme smažený karfiol jak dlouho fritovat jak fritovat květák kvetak ve frieze kvetak s kasi recept květák ve fritéze fritujeme rizky květák v fritéze karfiól doba varu květák fritujeme ve friteze smazeny kvetak bez fritezy fertal smažený květák kvetak recepty fritujeme bez oleje recepty obalovany kvetak bramborová kaše kvetak doba varu
Suroviny: květák, sůl, vejce, mouka hladká, sůl, voda, strouhanka, olej, zelenina čerstvá, tatarská omáčka, nať petrželová
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
2 názory