Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,68 g |
Tuky | 46,16 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Moje poznámka
Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nqx
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 18 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 52 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Tématické fráze:
smazeny kvetak s bramborem,
kvetak ve fritéza,
fritujeme,
smažený karfiol,
jak dlouho fritovat,
jak fritovat květák,
kvetak ve frieze,
kvetak s kasi,
recept květák ve fritéze,
fritujeme rizky,
květák v fritéze,
karfiól doba varu,
květák fritujeme ve friteze,
smazeny kvetak bez fritezy,
fertal,
smažený květák,
kvetak recepty,
fritujeme bez oleje recepty,
obalovany kvetak bramborová kaše,
kvetak doba varu
Suroviny:
květák,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
voda,
strouhanka,
olej,
zelenina čerstvá,
tatarská omáčka,
nať petrželová
Komentáře (4)
Květ jsem usmažil
Qěták smažím syrový