Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Kuřecí proužky v těstíčku s restovanou zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,0 Marie Svarcova 20 min
Holka u plotny radí: Jak na jednohubky s rybí pomazánkou ze 2 surovin? Na stole jsou do 15 minut a zmizí ještě dřív
Zapečený hermelín s brusinkami a granátovým jablkem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 25 min
Výtečné hospodské pepřenky: Recept na pikantní rybí chuťovku se zeleninou a pepřem zvládnete levou zadní