Pikatní polévka z červené čočky
Polévka z červené čočky je díky rychlé přípravě velmi oblíbená. Zkuste do ní tentokrát přidat řapíkatý celer, mrkev a špetku kajenského pepře. Skvělé chuti docílíte i použitím domácího kuřecího vývaru.
Suroviny pro 6 porcí
1 hrnek = 250 ml
6porcí
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Moje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 4 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 5 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 6 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 6 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 6 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 6 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 6 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 6 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 6 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá červená,
pepř cayenský,
sůl,
pepř mletý,
vývar kuřecí,
čočka červená
Komentáře (2)